Behandlinger

Body All Mind Kropsterapi


Stress er en virkelighed, der giver en dyb påvirkning af krop, tanker og følelser. En forløsning af stress kræver at alle tre er i spil og behandles samtidig. En Body All Mind behandling hos Løvendal fjerner spændinger og ophobede følelser, så du kan være i balance og se fremad.

Behandlingen foregår liggende og jeg arbejder hele din krop igennem, så du går fra briksen med en afslappet krop og ro i sindet.

Under behandlingen arbejder med eventuelle fysiske skader og skavanker, samtidig med at vi får løst op for de følelsesmæssige blokeringer der er i kroppen. Resultatet er at du er i den bedst mulige fysiske og mentale form, når du rejser dig fra briksen.

En behandling varer 60 minutter og koster 1075 kr.

Coaching og Tankefeltterapi


Tankefeltterapi er til dig der kan sige: gid jeg ikke havde disse tanker, den følelse, den oplevelse af….’. Det kan være angst eller stress, forbier for højder eller dyr, samt oplevelser af ulykker fx biluheld, vold eller dødsfald.
Coaching og TFT er for dig, der ikke vil begrænses af stress, gamle følelser og oplevelser. TFT lægger effektivt traumer til ro og fjerner det, der står i vejen for din glæde og fremtid.
I en session er du siddende fuldt påklædt i en behagelig stol, mens jeg arbejder blidt med 10 punkter i dit ansigt og overkrop. Det er en blid teknik, hvor jeg arbejder med rytmiske prik og lette tryk, indtil vi sammen har fået skabt ro i din krop, følelser og tanker.
Det er en ekstrem effektiv behandlings- form, der hjælper dig med at få ro i kroppen, så du kan få overskuddet til at bearbejde og afslutte de oplevelser, tanker eller følelser, der begrænser dig i dit liv.

En behandling varer 60 minutter og koster 975 kr.

Anti-stress behandling


Få er en blid og stressforløsende helkropsbehandling, der giver ro til nervesystemet. Du vil opleve at få mere energi, større mentalt overskud og bedre søvn. Perfekt til dig der skal have energien op.
Behandlingen har rod i den indiske naturmedicin Ayurveda, der har en holistisk tilgang til kroppen og mennesket. Behandlingen varer 60 minutter, hvor du meget blidt får gået kroppens vigtigste spændingspunkter igennem. Her får du gennem et blidt tryk aktiveret disse og således får din krop hjælp til selv at rette op på de ubalancer og spændinger der måtte være.
Praktisk foregår behandlingen ved, at du ligger iklædt afslappet tøj på ryggen og er i hvad nu tilstand, som der er energi til. Nogen oplever en dyb søvn, nogen beskriver at være i en tilstand hvor de ikke helt er sovende, men heller ikke vågne og nogen oplever at være lysvågne under hele behandlingen. Alle tre muligheder eller et mix er helt naturligt og mindsker ikke effekten af behandlingen.
Jeg plejer at forklare effekten af behandlingen med 'at det er den bedste nats søvn du kan få på en time'

En behandling varer 60 minutter og koster 1075 kr.