Booking og kontakt

Kontakt informationRing nu +45 21 91 80 05 eller skriv på E-mail: magnus.bendtsen@gmail.com

 
Min klinik ligger på Østerbro i København, tæt ved Parken / Københavns Idrætspark. Klinikken ligger i 10 minutters gåafstand fra Nordhavn og Svanemøllen station og der går busser lige til døren. Det nemmeste er at tage en rejseplan og følge vejledningen hertil.

Det er derudover muligt at parkere lige ved døren, se mere i fanebladet 'parkering' her til højre.

Du kan finde vejledning til parkeringsmuligheder på Gunnar Nu Hansens Plads samt priser ved at klikke HER

Det er endvidere muligt at parkere i to P-kældre under Superbest og Jysk Sengetøjslager, mere information kan findes ved at klikke HER

Området runderes jævnligt af P-vagter, så jeg kan kun opfordre til, at du sørger for at parkere lovligt og med p-billet eller ved brug af app.

Der er indgang til min klinik fra Idrætshuset, så tag venligst plads inde i hallen, så kommer jeg ud og henter dig på den aftalte tid. Der er cafeborde og stole at sidde ved, samt toiletter i forhallen.

I tilfælde af at du bliver nødt til at melde afbud til en tid, er mine afbudsregler som følger:

Det er muligt at afmelde din tid online op til 24 timer inden, uden omkostninger i det vedhæftede link, der ligger i bunden af den mail du modtager, når du booker tiden. 

Du kan afmelde op til 12 timer inden til 50% af prisen på din konsultation.

Ved udeblivelse faktureres fuld pris på din behandling.

Ved afmeldelse under 24 timer inden, vil jeg bede dig sende en sms på 21 91 80 05 eller en mail på magnus.bendtsen@gmail.com.