Om løvendal

Om LøvendalMit navn er Magnus Løvendal og jeg arbejder for, at du kan leve det liv, som du ønsker.

Mine behandlinger har et mål: at fjerne de spændinger og blokeringer du oplever stå i vejen for dig.
Det kan være fysisk i form af skader, uoplagthed, dårlig restitution eller manglende resultater i din sport eller det kan være mentalt i form af gamle mønstre og tanker, som holder dig fast i fortiden og begrænser dig i dit parforhold eller på arbejde.

Sammen arbejder vi med at forløse fortiden i krop og sind, samt at give dig plads og ro til at yde dit bedste og nå dine mål.
Jeg har prøvet mig selv af med ekstremsport og ikke mindst 10 års erfaring fra det private erhvervsliv som ‘kontorkriger’. Jeg ved, hvad der kræves for at være med i ræset og i kombination med en dyb forståelse for krop, psyke og følelser, kan jeg hjælpe dig med at få skabt bæredygtige resultater, så du ikke kun får kravlet over målstregen, men også har kræfter og lyst til at fortsætte bagefter.

Du er altid velkommen til at kontakte mig til en snak om, hvad jeg kan gøre for dig.

 

Min historie

Jeg er oprindeligt uddannet Cand.It i 2008, med speciale i interaktions design - eller hvordan mennesker forstår og handler i forhold til verden omkring dem.
Min passion har været at arbejde med og forstå mennesker, så længe jeg kan huske. Jeg er ham der altid har været god til at lytte, til at stille gode spørgsmål og hjælpe andre videre.
Jeg afsluttede min første uddannelse som coach og Tankefeltterapeut i 2013 og denne brugte jeg sideløbende med mit akademiske arbejde, velvidende at det var i dette rum, hvor jeg trivedes bedst og hvor jeg virkelig følte at jeg havde noget reelt og ægte at tilbyde andre mennesker.

Efter 8 begivenhedsrige år som designer og projektleder, valgte jeg i august 2016 at se mig selv i øjnene og træffe en beslutning, som jeg hver dag glæder mig over. Jeg havde i løbet af de 8 år fået adskille knubs af livet, nogle ganske velfortjente og andre mere uventede. Hjernerystelse, stress og et rigtigt højt tempo gennem mange år havde givet mig erfaringer med mig selv, nogle dyrt købte.
Jeg var et sted i mit liv, hvor jeg havde et behov for at komme tilbage til det, der betød mest for mig, at arbejde ærligt og dybt med mennesker.
Mit ønske var selv at sætte kursen og rammerne for hvordan det skulle foregå og i mødet med uddannelsen til Body All Mind terapeut havde jeg fundet mit springbræt.
Jeg valgte samtidig at forlade mit daværende job som projektleder i en patientforening og åbne egen klinik i indre by.
I januar 2018 flyttede jeg ind i mine nuværende lokaler i Idrætshuset på Gunnar Nu Hansens Plads, hvor jeg er taknemmelig for at hjælpe alt fra topatleter til dem der kæmper for at få arbejds- og privatliv til at hænge sammen.

Dit behov i fokus

Jeg arbejder ud fra en filosofi om, at din krop ved bedst og at vi sammen arbejder med at hjælpe den tilbage i balance.

De fleste mennesker jeg møder i dag er enten såkaldte top-performere, vil være det, eller kæmper for at blive det igen. Når vi et øjeblik flytter vores fokus fra de mål vi jagter i livet, giver det reflektion og rum til at skabe en ændring. For de fleste giver det en anden og mere ægte motivation og fokus at kende sit formål, eller hvorfor det er man gør som man gør.

Om det er at dyrke en sport intensivt eller lægge mange timer på arbejdet, så er det vigtigt at vores 'hvorfor' og sikre at det stadig er i tråd, med den dagligdag vi har skabt for os selv. En person der kender sit formål tager hurtigere og bedre beslutninger og sætter sunde grænser op for sig selv og dem omkring ham/hende. Arbejdet med at finde fokus og formål er hos mig en underliggende tråd i alle sessioner.

Magnus Bendsten

Magnus er uddannet Body All Mind Kropsterapeut, Coach og Tankefeltterapeut og i Ayurvedisk Marma terapi. Han har derudover en Cand.IT og har før han startede Løvendal arbejdet i det private erhvervsliv som projektleder og interaktionsdesigner i 10 år.